OM OSS

Flag Counter
Vi föder upp dvärgpinscher, men hos oss bor även aussien Fly. Vi bor på en gård beläget utanför Helsingborg. Här lever vi tillsammans med hundarna ,våra katter och höns i harmoni. Våra hundar lever fritt i huset och på gården och bor inte i hundgårdar.
Förutom djur och natur är vårt största intresse konst och skapande. Vi målar , designar - Millenhoff Design- och kommer förhoppningsvis ut med egen designande hundartiklar. Maria är hundinstruktör och har mycket kunskap av hundträning och hundar av olika ras och storlek. Maria hade sin första valpkull 2005 av rasen dobermann, den andra kullen kom till världen 2007 och vi har haft registrerad kennel sedan 2013. Vi har stor erfarenhet av arbetande hundar och tränar och tävlar aktivt på olika nivåer. Vi ställer även ut våra hundar. Vad vill vi med vår avel? Vi vill få fram friska, trygga, stabila, självsäkra och arbetsvilliga individer men som även ska ha lätt att koppla av. Mentaliteten är otroligt viktig för oss. Köper man valp hos oss får ni livslång support. Vi finns här för er och er hund dygnet runt. Ni är alltid välkomna med frågor , funderingar och tankar. Vi vill väldigt gärna hållas uppdaterade kring hur det går för er och hunden. Och önskar med det god kontakt med alla valpköpare. Häng gärna med och ställ ut ihop med oss och kom gärna på våra gemensamma träningar. Eller bara en av våra mysiga skogspromenader med fika och hundprat :) Vi finns att träffa på nästan varje större SKK utställning i södra Sverige och även en och annan mera norröver. Ni får jätte gärna komma fram och hälsa och lära känna oss lite grann.
Inga frågor är dumma, och alla är varmt välkomna. Vi ställer även upp för våra icke uppfödda hundar vid behov. Skulle det tråkiga vara framme och dagen kommer då ni kanske måste omplacera er hund så hjälper vi till och stöttar till hundra procent . Vi kan kanske inte alltid köpa tillbaka valpen men är det en akut situation kan vi ALLTID ta hem den till oss och omplacera åt er. Vi finns även tillgängliga som hundvakt åt alla våra valpköpare . Även med kort varsel, och självklart utan kostnad .Ni ska känna er trygga i ert val av uppfödare! När en valp lämnar oss är den alltid:
* Socialiserad
* Registrerad i SKK
* Vaccinerad
* Försäkrad
* Besiktigad, ej äldre intyg än 7 dgr
* Avmaskad x3
* Uppväxt på kvalitets foder
* Van vid barn och andra djur
* Van vid hantering av tassar och öron
* Dolda fel försäkrad i Agria i 3 årDu får med till din valp:
* Stamtavla
* Mat för första tiden
* Koppel och halsband
* Tips och råd häfte
* Leksak
* Samlingsmapp för valpens papper m.m
* Naturligtvis stöd och råd dygnet runt.
En valp kostar 15.000kr .
Vi kan alltid leverera valp upp till Norrköping. Är du nyfiken på rasen i sig så tar vi emot besök och visar gärna upp våra hundar. Man måste inte köpa valp här utan i mån av tid tar vi emot besök av alla som är nyfikna på rasen och hur dem ska och bör vara. Varmt Välkomna! 

VI ÄR GODKÄNDA FÖR VALPHÄNVISNING AV SKK.
VI ÄR ÄVEN KONTROLLERADE OCH GODKÄNDA AV LÄNSSTYRELSEN.
VI HAR TILLSTÅND TILL ATT FÖDA UPP FLER ÄN 3 KULLAR PER ÅR OCH ATT INNEHA FLER ÄN TIO VUXNA HUNDAR.