GÄST !

AVELSMÅL 

* Bidra till friska hundar

* Bidra till en bättre mentalitet

* Bidra till exteriört fina individer

Millenhoff´s kennel avlar inte på hundar med rädslor, ihållande skälliga, för stor jaktlust bland annat.

Vi utvärderar varje individ noga på många sätt innan vi beslutar oss för att använda hunden i avel. En riktigt bra mentalitet måste finnas där, hunden ska vara följsam och ha lätt för att samarbeta och vilja samarbeta med sin förare. Hunden ska kunna hållas lös utan att driften att dra efter vilt ska finnas där. Det får ej finnas könsaggressivitet, hunden får aldrig ha visat tendens till att nafsa eller vilja bita vid hantering, på exempelvis utställning. Kraven på våra avelshundar är mycket höga. Vi äger dessutom alla våra avelshundar själva!

VEM KÖPER HUND AV OSS?

* Du som först och främst har höga krav på vad du vill ha hos en hund och en uppfödare.

* Du som uppskattar seriöst avelsarbete och är mån om rasens framtid

* Du som vill ha en stabil hund med härligt temperament

* Du som är intresserad av att utföra rekommenderade hälsokontroller för rasen och gärna går ett BPH

* Ögonlysning * Patella undersökning

* Du som vill känna dig trygg i ditt hundköp!

LÅST HEMSIDA!

Våran hemsida är numera tyvärr låst för allmänheten på grund av stöld av upphovsrättsskyddat material utav andra uppfödare av rasen. Men för att vi skulle kunna ha kvar den med all dess info, och för att våra köpare lätt ska kunna följa kenneln och hundarna och ha tillgång till all den fakta om kenneln och rasen, så kan man som köpare registrera sig kostnadsfritt och därmed få tillgång till allt på sidan. Det gäller även för de som står i kö EFTER  att ha varit i kontakt med oss. Ni ska också såklart kunna ha tillgång till hela sidan. Vill påpeka dock då det kommer många förfrågningar varje dag angående medlemsskap på hemsidan, att det gäller de som varit i kontakt med oss och står i kö i väntan på en valp. Vi godkänner tyvärr inte om man inte redan har en kontakt med kenneln. Vi beklagar såklart detta, men vi tror även att de seriösa intressenterna har förståelse och kontaktar oss ändå för mer information! Maila oss vid seriöst intresse och berätta om er, vad ni kan erbjuda en hund för hem och så tar vi det där ifrån.

Hundarna växer upp på kvalitets produkter ifrån Royal Canin, Essential Foods, Pondus färskfoder,A-H Hammarlund & Nutrolin!

VI ÄR GODKÄNDA OCH KONTROLLERADE AV LÄNSSTYRELSEN - VI HAR FLERA GODKÄNDA PROTOKOLL IFRÅN KONTROLLER UTFÖRDA AV SVENSKA KENNELKLUBBEN

VI FÖLJER SKK´S REGLER OCH REKOMMNEDATIONER

VI SÄLJER ENDAST RASRENA HUNDAR MED STAMTAVLA!

 HUNDARNA ÄR FÖRSÄKRADE I AGRIA!

kontakt : JIMMY MÖLLER 0735-121822 kennelmillenhoff@gmail.com

Copyright 2013